FAQ

OVERAL EEN ANTWOORD OP

Hoe werkt het?

Gratis een goed doel steunen?

Jazeker, het is vanaf nu mogelijk om gratis jouw favoriete doel te steunen. Goodr is een tool die het mogelijk maakt om voor alle aangesloten partijen geld in te zamelen, zonder dat het jou een cent kost. Negentig (90) procent van de inkomsten gaat naar jouw gekozen doel. De overige tien (10) procent gebruikt Goodr om de tool te verbeteren en de inkomsten te verhogen.

Hoe gebruik ik de tool?

Heel simpel. Selecteer het doel wat je wil steunen via het overzicht. Klik vervolgens op de installatieknop en doorloop de stappen. Vanaf nu leveren de advertenties die je ziet geld op voor het door jou gekozen doel!

Moet ik betalen voor de tool?

Nee, het gebruik is en blijft gratis.

Waar verdient Goodr aan?

Goodr wil jou als gebruiker meer controle geven over de online waarde die je hebt. Dit doen we door advertenties te tonen die bij jou passen en aan jouw wensen voldoen. Stap voor stap wil Goodr op deze manier naar een duurzaam advertentiemodel waarbij jij als gebruiker centraal staat.

Technisch

Wat verandert er voor mij?

Eigenlijk niet zo veel, je blijft doen wat je altijd al deed. Verder hoef je niks anders te doen om geld te verdienen voor jouw doel, dus blijf gewoon lekker internetten.

Hoe werkt de tool?

Goodr is een online tool, een browser plug-in. Dit is een soort app voor jouw browser. Door het installeren van deze tool verdient jouw (goede) doel geld. Dit geld wordt verdiend door de advertenties die je ziet.

Wat is een browser plug-in?

Plug-in (of plugin) is het Engelse woord voor iets wat erbij gestoken wordt, en is een algemene term. Webbrowsers gebruiken plug-ins om speciale informatie op een site te kunnen laten zien. In ons geval een koppeling van de advertentie-inkomsten aan jouw (goede) doel.

Voor welke browsers is de tool te gebruiken?

Je kunt de tool op dit moment gebruiken voor Google Chrome. Wanneer je op de installatieknop klikt, zie je automatisch welke stappen je moet doorlopen. Achter de schermen zijn we hard bezig om de tool ook voor de overige browsers aan te bieden.

Kan ik de tool pauzeren?

Jazeker, er zit een pauzeknop in de tool. Klik op de tool rechtsboven in de browser en klik vervolgens op de pauzeknop.

Werkt de tool op alle websites?

Nee, er wordt geen geld verdiend aan pornografische of duistere websites. Hiervoor hebben we een aantal filterlijsten opgesteld zodat we zeker zijn dat er geen advertenties worden getoond op desbetreffende websites.

Is het ook mogelijk om de tool voor mijn mobiel te gebruiken?

Op dit moment nog niet. De tool is alleen te gebruiken voor desktops en laptops. We zijn uiteraard wel hard bezig met de ontwikkeling van een app zodat je ook met jouw mobiel gratis een goed doel kunt steunen!

Goede Doelen

Welke doelen kan ik steunen?

Via www.wearegoodr.com/alle-doelen vind je alle doelen die je kunt steunen. Kies het doel wat het beste bij jou past en begin met steunen!

Ik wil mijn doel aanmelden, hoe doe ik dat?

Wil je dat jouw goede doel ook op de meest eenvoudige manier wordt gesteund? Via het aanmeldformulier kun je jouw gegevens achterlaten waarna we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Kan ik meerdere doelen tegelijk steunen?

Op dit moment niet. We hebben er voor gekozen om één doel per gebruiker te kunnen steunen. Wil je na verloop van tijd een ander doel gaan steunen? Ga dan naar de pagina van het goede doel en klik op "Toevoegen aan Chrome".

Advertenties

Wat voor advertenties krijg ik te zien?

We proberen de advertenties zo goed mogelijk bij jou aan te laten sluiten. Na installatie kun je daarom jouw persoonlijke gegevens invullen zodat je zo veel mogelijk passende advertenties ziet. Deze gegevens worden versleuteld verzonden zodat jouw privacy gewaarborgd blijft!

Welke richtlijnen gebruiken jullie voor de advertenties?

We tonen alleen advertenties met standaard formaten en blokkeren malware en overige schadelijke en opdringerige advertenties.

Hoe kan ik adverteren?

Heb je interesse om te adverteren via ons netwerk en zo goede doelen te steunen? Dat kan, stuur een mail naar info@wearegoodr.com met daarin jouw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is een publisher?

Een publisher is een beheerder van één of meerdere websites. In de meeste gevallen verkoopt de publisher advertentieruimte op een website aan een adverteerder.

Hoe ontvangt een publisher inkomsten?

Goodr wil een duurzame relatie tussen adverteerder, publisher en gebruiker. De adverteerder koopt advertentieruimte in op een website en doet een afdracht naar Stichting Publishergelden van waaruit de gelden worden verdeeld. De overgebleven advertentie-inkomsten worden 90/10 verdeeld met de goede doelen.

Stichting Publishergelden

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een website waar publishers meer informatie vinden over het automatisch ontvangen van de gelden en de voordelen. Wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een bericht naar info@wearegoodr.com.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Er ging iets mis met het sturen van het formulier, probeer het later opnieuw.

Help jij ons mee de wereld te verbeteren?

Kies een goed doel