Over ons

goed team, goed doel

MADD team

Gratis een goed doel steunen, dat is wat Goodr mogelijk maakt!

Een fantastische missie waar we met een leuk team elke dag hard aan werken. Door simpelweg online te zijn, doneren gebruikers gratis aan hun favoriete doel. Surfen wordt doneren met de 'Goodr tool'.

Arjan
               Geertsma

Arjan Geertsema

CTO

Verzorgde in het verleden technische oplossingen voor o.a. Philips en Akzo Nobel. Na een sabbatical in Zuid-Amerika is deze vader van zoon Matteo nu verantwoordelijk voor de complete techniek achter Goodr. Samen met de andere developers werkt hij met veel passie aan de producten.

Bjorn
               Boes

Bjorn Boes

Marketing & Sales

Bjorn is van alle markten thuis, hij groeide op als Freestyle voetballer, ontwikkelde zich tot rasondernemer en zet zich nu in voor de goede doelen in Nederland. Voor Goodr legt hij de contacten met nieuwe partijen en hij is inmiddels wereldberoemd geworden door zijn uitspraak; 'Even een bak koffie doen?'.

Ewan
               Scholte

Ewan Scholte

CEO

In zijn tienerjaren liep hij €21.000 bij elkaar voor KiKa. Met ruim duizend kilometer in de benen, de nodige ervaring bij een startup en zijn commerciële achtergrond bedacht hij het concept. Met zijn torenhoge ambities en grote denken krijgen zowel het doneren aan goede doelen als het zien van advertenties een nieuwe dimensie.

Aldert
               Greydanus

Aldert Greydanus

UI / UX DESIGN

Hij stampte de ene na de andere app en website uit de grond. Met meerdere startups die van zijn hand kwamen en een kritische blik is hij extreem gefocust op de beleving van bezoekers en in het bijzonder onze Goodr gebruikers. Alle ontwerpen komen dan ook van zijn hand.

Sander Tiekstra

Sander Tiekstra

FRONT-END

Als telg uit een creatief gezin en één van de eerste Apple Macintoshgebruikers in Nederland leerde hij zichzelf het vak aan. Deze vooruitstrevende vakidioot werkte met en voor de beste designers en raakt in extase als hij de techniek perfect voor de gebruiker kan laten werken. Met meer dan 17 jaar ervaring zorgt hij nu voor de beste gebruikerservaring van de Goodr tool’.

John
               Tomasowa

John Tomasowa

DEV OPS

Stond aan het roer van een gevestigd ICT-bedrijf, woonde tot het beginjaar van Goodr in Las Vegas maar inmiddels legt onze Dev Ops Engineer weer de meeste kilometers, het liefst te voet, af in de stad Groningen. John zorgt ervoor dat alle data zo snel en efficiënt mogelijk wordt verwerkt.

Mitchel Verboekend

Mitchel Verboekend

CONTENT CREATOR

Hij rijdt de duurste auto’s en laat snelheidsduivels zichzelf graag door hem flitsen. Als topfotograaf combineert hij zijn twee liefdes in een heuse business genaamd Autoleven. Hij reist de hele wereld rond en verwierf een achterban van duizenden volgers voor zijn platform en zet nu zijn creativiteit in voor unieke content rondom ‘het nieuwe doneren’.

Bert Jonkman

Bert Jonkman

REGEX TOVENAAR

Eens maar nooit weer in een achtbaan met onze CTO, aldus Bert. Ze werkten in het verleden al ruim zes jaar samen. Als perfectionist gaat hij bij Goodr nauwkeurig door de 60 duizend regels aan codes in de easylist en checkt hij secuur alle advertentieverzoeken.

Laura Hofstede

Laura Hofstede

STAGIAIR MARKETING

Als enige dame staat ze bij Goodr haar mannetje. Als klein meisje liep ze voor Simavi, nu steunt ze de Maag Lever Darm Stichting. Haar eerste woorden over Goodr: “Bijdragen aan een betere wereld, wie wil dat nou niet”. Wat deze sportieve Drentse na haar afstudeerstage gaat doen, is nog niet helemaal duidelijk. Dat ze slaagt, is zeker, haar cadeau is al binnen! Dit voorjaar bezoekt ze New York.

Bert Kloosterman

Bert Kloosterman

STAGIAIR MARKETING

Op z’n 11e zei hij: “Ik wil gitaarspelen”. Drie dagen later zat hij in de muziekschool om vervolgens 3 uur per dag te spelen, noem het discipline. Die discipline kwam van pas met wedstrijdroeien. Elke dag trainen om half 7 ’s ochtends was volstrekt normaal. Na ervaring opgedaan te hebben bij Catawiki, gaat deze datadriven marketeer in spé zich bij Goodr klaarstomen voor zijn Master Marketing Intelligence.

Nieuwe Collega

VACATURE

Ben jij assertief ingesteld en heb jij er altijd al van gedroomd om de wereld te verbeteren? Wij bieden jou deze kans! Help ons mee aan grootse oplossingen voor een betere wereld!

Vacatures

Ons verhaal

Goodr

Geld doneren simpel maken. Zo simpel en transparant mogelijk, dat is wat we willen. Daarom bedachten we Goodr. Dit idee werd in 2015 realiteit. Geld doneren zonder dat je er zelf voor betaalt en er iets van merkt. Hoe? Door simpelweg te internetten. Advertentie-inkomsten gaan met de Goodr tool naar het door jou gekozen doel.

Wie zijn wij

Goodr is een gratis funding tool. Wat simpelweg inhoudt dat jij internet en wij zorgen voor de juiste advertenties en een kijkje in de opbrengsten. Zonder enig gedoe. Vanuit Groningen werken we met een jong en enthousiast team aan onze maatschappelijke ambities.

Onze missie

Doneren aan een goed doel voor iedereen mogelijk maken. Simpel, transparant, met een goed gevoel en betrouwbaar. Met Goodr maken we samen de wereld beter. Welk doel je steunt, bepaal je zelf.

Hoe we blijven bestaan

Om de wereld een stukje beter te maken blijven wij de funding tool optimaliseren. Ook streven we naar hogere inkomsten voor goede doelen. De funding tool is gratis en zal altijd gratis blijven voor gebruiker en goede doelen. Een adverteerder betaalt om gezien te worden door de gebruiker. Van de advertentie-inkomsten houdt Goodr 10%. De resterende 90% gaat naar goede doelen.

Help jij ons mee de wereld te verbeteren?

Kies een goed doel